Почина съпругата на Кърк Дъглас. Ан Дъглас си е отишла от този свят на

...
Почина съпругата на Кърк Дъглас. Ан Дъглас си е отишла от този свят на
Коментари Харесай

Почина съпругата на Кърк Дъглас

Почина съпругата на Кърк Дъглас. Ан Дъглас си е отишла от този свят на 102-годишна възраст, единствено шест дни след рождения си ден.

Филмовият журналист и вдовица на великия актьор е умряла в дома си в Бебърли Хилс, оповестяват близки на фамилията. Не се показва каква е повода за гибелта й, заяви NOVA.

+Ан ще остане в сърцата ни вечно. Тя извади нескрито най-хубавото от всички ни, изключително от моя татко. Той в никакъв случай нямаше да реализира тази популярност без нейната поддръжка. Катрин, аз и децата я обожавахме ", съобщи доведеният ѝ наследник - Майкъл Дъглас, който отдаде респект към мащехата си в изказване.

Смъртта на Ан Дъглас идва по-късно повече от година от гибелта на съпруга ѝ - легендата от Златната епоха на киното си отиде на 103-годишна възраст през февруари 2020 година. Кърк се дами за Ан Буйдънс, както е моминското ѝ име, единствено три години след развода си. Двамата са дружно повече от 60 години. От любовта им се раждат двама синове - Ерик и Питър.

„ Имах шанс да намеря сродна душа преди 63 години и имам вяра, че нашият превъзходен брак и дългите ни нощни диалози ми помогнаха да преживея всичко ”, споделя приживе актьорът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР